avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar

VA ROG SA MA LAMURITI CU O PROBLEMA.UNUL DINTRE PARINTI A DECEDAT IAR CELALANT SI-A VANDUT COTA LUI DUPA SUCCESIUNE FIICEI SALE.CATA COTA ARE FIECARE COPIL.MENTIONEZ CA SUNTEM 4 FRATI,IAR EU AM CUMPARAT PARTEA PARINTELUI IN VIATA.VA ROG SPUNETI-MI CATA COTA REVINE FIECARUIA.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: rasa eugen , utilizator 19:08, 26 Aprilie 2011
din cele expuse de dvs,rezida urmatoarele:
dupa intervenirea decesului unui parinte,existand 4 copii, partea care revine fiecaruia este:
-sotul supravietuitor-20/32-a parte din mostenire
-copii(4 copii)- fiecare mosteneste cota de 3/32-a parte din mostenire.
Inteleg de asemenea ca dvs ati cumparat (presupun prin c.v autentic) partea care i se cuvenea parintelui supravietuitor.In acest caz, dvs aveti 23/32-a parte din mostenire iar ceilalti frati au ramas cu 3/32-a parte din mostenire.
VA MULTUMESC FOARTE MULT PT.RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu urmatoarea situatie ; tatal meu a decedat ... liliana pirvu liliana pirvu Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie ; tatal meu a decedat in luna iunie a acestui an. Dupa o saptamana a decedat si sotia lui cu care locuia in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Mostenire Adiduru Adiduru buna seara daca in cazul in care dupa o succesiune in care sotul supravietuitor primeste 1/4 iar dintre cei doi copii unul renunta la mostenire , celalat ... (vezi toată discuția)