avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inregistrarea actelor aditionale in revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inregistrarea actelor aditionale in revisal

Doresc sa prelungesc un contract pe perioada determinata. Cu cate zile inainte sa expire contractul trebuie sa-l prelungesc in revisal? Cu o zi inainte sau pot si cu mai multe zile inainte?

De asemenea, noul Revisal cand apare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 26 Aprilie 2011
din ce am mai facut nu e obligatoriu cu DOAR o zi inainte
deci daca faceti cu cateva zile inainte nu vad cine s-ar supara
:D
mai ales ca daca nu era asa trebuia sa te atentioneze programul
c) modificarile intervenite pe parcursul executarii contractelor individuale de munca se transmit in termen de 5 zile de la data la care au intervenit aceste modificari.
Cu privire la aparitia noului Revisal zvonurile sunt ca prin luna mai.

Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Pai contractul expira in 19 mai. Eu pot sa-l prelungesc de exemplu azi sau nu? Ca am nevoie de contractul prelungit. Va multumesc
Daca aveti act aditional semnat de persoana in cauza si de conducerea societatii, nimic nu va impiedica.

:luck:
Unde gasesc in lege perioada de inregistrare a actelor aditioanle?

Alte discuții în legătură

Revisal mitrofan emilia mitrofan emilia despre ce atestat este vorba pentru a putea completa si transmite REVISALUL? daca am certificat de absolvire a cursului de inspector resurse umane de 250 ore ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata cu transmiterea revisal in concediu de odihna kitty_26g kitty_26g Buna ziua, Ma intereseaza cum se procedeaza in cazul in care persoana desemnata cu transmiterea Revisal se afla in ... (vezi toată discuția)