avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Inregistrarea actelor aditionale in revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Inregistrarea actelor aditionale in revisal

Doresc sa prelungesc un contract pe perioada determinata. Cu cate zile inainte sa expire contractul trebuie sa-l prelungesc in revisal? Cu o zi inainte sau pot si cu mai multe zile inainte?

De asemenea, noul Revisal cand apare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 26 Aprilie 2011
Codul muncii...Din 1 mai 2011 intra in vigoare noul cod.

:luck:
Cursurile pentru completarea revisalului sunt obligatorii? Si unde se pot face asemenea cursuri?
io_ha_na_c a scris:

Codul muncii...Din 1 mai 2011 intra in vigoare noul cod.

:luck:

Poate dati si articolul din Codul Muncii care se refera la termenul din intrebarea pusa de @ dinush ? .. incercati sa nu mai faceti confuzii .. REVISAL-ul este reglementat prin HG nr.161/2006 cu modificarile si completarile ulterioare si nu prin Codul Muncii care face o referire succinta la acesta.

@ dinush
Nu sunt cursuri speciale pentru completarea REVISAL-ului ... din cate stiu acestea au fost facute in 2007 , dar doar la nivelul ITM-urilor.
Acel proiect de HG cere doar : acte doveditoare din care să rezulte calificarea de inspector de resurse umane şi cunoştinţe de operare PC a persoanelor care operează în registrele generale de evidenţă a salariaţilor.
Eu am cursul de resurse umane. Dar jurista societatii mi-a spus ca trebuie sa se faca si un curs pentru completarea revisalului, doar ca nu cunoaste mai multe detalii despre acest lucru. In aces sens am intrebat pe acest forum despre acest curs.
Din cate stiu nu exista astfel de cursuri .. posibil ca cei care fac cursuri de IRU sa aiba in tematica si asa ceva....daca este jurista ar trebui sa stie ca in prezent nu exista o astfel de obligativitate sau daca da informatii sa le ofere cat mai complete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal mitrofan emilia mitrofan emilia despre ce atestat este vorba pentru a putea completa si transmite REVISALUL? daca am certificat de absolvire a cursului de inspector resurse umane de 250 ore ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata cu transmiterea revisal in concediu de odihna kitty_26g kitty_26g Buna ziua, Ma intereseaza cum se procedeaza in cazul in care persoana desemnata cu transmiterea Revisal se afla in ... (vezi toată discuția)