avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... registrul intrari-iesiri al consilierilor juridici.
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

registrul intrari-iesiri al consilierilor juridici.

Dat fiind ca trebuie sa fac o gramada de adrese, delegatii etc si m-am saturat sa ma tot duc sa ma inscriu in registrul general al societatii, ma gandeam sa concep un registru al meu si sa dau numere de acolo. Scrie ceva de genul acesta in legea consilierilor juridici dar nu stiu daca se aplica in practica, daca este pe de-a-ntregul legal etc. Nu vreau sa am nici eu probleme, nici societatea. Ce parere aveti?
Am uitat sa precizez: sunt CJ.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2008
andabej, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 11:17, 21 Iulie 2008
Daca esti consilier juridic si esti inscrisa in Colegiu, poti cumpara cele 4 registre, printre care ai si registrul de avize si pe cel de intrari iesiri si da, se aplica in practica si este legal; aceste registre au fost infiintate atat pentru protectia ta cat si pentru protectia societatii: cand semnezi documentul care ti-a fost prezentat pentru avizare, langa nume, semnatura si stampila, vei scrie si aviz nr. .... iar in ceea ce priveste documentele emise de tine, le inregistrezi in registrul de intrare iesire (in care bineinteles iti inregistrezi si actele care iti sunt repartizate).
OK, multumesc. Si cum fac daca plec de la firma respectiva, spre exemplu. Le las Registrul si imi comand eu altul?
In nici un caz, registrele sunt ale tale, le iei si le arhivezi, de aceea ar fi bine ca inainte de a le cumpara, sa-i explici angajatorului ca acestea sunt si vor ramane ale tale si dupa incetarea relatiei de munca. Precizez ca aceste registre, ca si carnetul de imputerniciri de altfel, sunt distincte pentru fiecare angajator in parte, in sensul ca vei lua cate un set pentru fiecare angajator (stiu, nu e tocmai solutia ideala insa tinand cont de faptul ca noi nu prea circulam dintr-o firma in alta, nu e prea mare efortul - zic eu).
s-a mai raspuns la aceasta intrebare:
deci:
daca esti consilier juridic inscrisa in Colegiu, poti cumpara registrele, si ai si registrul de avize

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrele consilierilor juridici Conform legii ele trebuie tinute. Chiar se intampla? Am intalnit o gramada de consilieri juridici care emit tot felul de adrese, nu le dau numar de ... (vezi toată discuția)
Un absolvent de drept poate fi angajat consilier juridic? moldovan alina moldovan alina un absolvent de drept poate fi angajat in functie de consilier juridic? fara stagiu? (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)