Din 2002 sunt tirit in procese de un individ care imi este vecin . Am avut zeci de procese penale si civile. Niciodata nu a cistigat nici un proces. Am zeci de reclamatii la : politie, primarie, pompieri, sanepid, Se cerceteaza, se constata ca nu e real ce a relamat se inchide procesul dar eu imi pierd tiompul, banii ( mereu trebuie sa angajez un avocat) asta din 2002. Mai nou m-a reclamat ca am fost politista si ca sunt cea mai mare mafioata al Bucurestiului. Ce pot sa fac cu acest individ. Are cred 79 ani si cred ca asta este pentru el o distractie. A lucrat la ICRAL la fondul locativ si a fost informator. Cum sa fac sa ma lase in pace? Avocatul meu zice ca nu avem ce sa ii facem, ca e dreptul lui constitutional sa faca sesizari. Ca nimeni nu are ce sa ii faca, ca ii incalcam drepturile. Bun, dar drepturile mele unde sunt ?
Azi am avut inca o surpriza: am fost chemata la politia capitalei, unde dragul meu vecin, m-a reclamat iar ca sunt favorizata de politie (chiar daca sunt cea mai mare-tare mafioata a capitalei si fosta politista) pentru ca sunt cica sora domnului Ciocan, fost purtator de cuvind al politiei capitalei. Pina unde poate sa mearga imbecilitatea? Cu ce am gresit pe lumea asta de bosorogul asta (fost angajat SRI) ma trerorizeaza? De ce nu ia dat SRI o locuinta individuala, fara vecini , ca sa nu fie deranjat de vecini? Ce sa ma fac?
Raspundere penala ???
khalima
as avea o intrebare, va rog, daca se poate ... pt un vecin necajit.
Am un vecin mai in varsta care tot e sacait de alt vecin prin diverse plangeri la politie ... (vezi toată discuția)
Hartuire
ContSters140221
De aproape 6 luni ploua cu plangeri penale la adresa mea ,a sotiei si a socrilor mei ,plangeri nefondate,jignitoare si cu caracter de denigrare atat in ... (vezi toată discuția)