avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cont pentru detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cont pentru detinut

Buna. Asi dori sa stiu cum se procedeaza daca vreau sa pun bani in cont pentru cineva care este in detentie si care este valoarea minima si maxima, daca se poate sa ii pun din alta tara direct in contul lui.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:09, 26 Aprilie 2011
Ca sa ii puneti in contul sau , trebuie sa aiba un cont deschis la o banca. O poate face doar prin mandatar ( avocat). Nu exista o limita maxima sau minima referitoare la transferul banilor. Trebuie sa aveti totusi in vedere faptul ca , in situatia in care are un prejudiciu de acoperit, se poate infiinta poprire pe acel cont.
va trebui sa intrebati la penitenciar daca ii puteti pune in contul penitenciarului pt detinutul X si care e suma lunar admisa
ii trimiteti prin mandat postal pe numele respectivului iar cei de la penitenciar merg si ridica banii si ii baga in contul detinutului pe fila c.e.c.
apoi detinutul semneaza ca i-au sosit banii si poate sa se foloseasca de ei.
asta situatia in care ii trimiteti din tara.
nu stiu daca se poate trimite si din alta tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trimite bani sau pachet ? ionut4star ionut4star Pot trimite bani sau pachet cuiva ce se afla in penitenciar in arest preventiv...tin sa precizez...tinand cont ca se afla tocmai la Bacau si eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Cum trimit bani unui detinut din penitenciar? carmenalecu carmenalecu Buna seara! As dori sa aflu daca se pot trimite bani unui detinut in peniteciar doar prin mandat postal. Practic intrebarea este: se pot trimite bani si online ... (vezi toată discuția)
Cum trimit bani unui deținut din grecia în italia Paula Bouleț Paula Bouleț Deținutul se află în Italia , Liguria ,banii vreau să îi trimit din Grecia . (vezi toată discuția)