avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mostenire-executare silita a parintelui
Discuție deschisă în Executare silită

Mostenire-executare silita a parintelui

Buna ziua,

In urma cu 2 ani mama a murit, am avut un proces pentru scoaterea unui apartament la licitatie, dar pana la urma am picat de comun acord cu tatal ca el sa poata locui pana la data 01.05.2011 si in schimb sa ne cedeze partea lui(mie si surorii mele), totul fiind semnat in fata judecatorului.
Intrebarea mea este:

In cazul in care parintele nu doreste sa plece din imobil dupa data de 01.05.2011, ce se poate face?(eu si sora mea dorim sa vindem apartamentul)
Cel mai recent răspuns: gexgec , utilizator 19:35, 26 Aprilie 2011
Ma scuzati ca va intreb dar tatal are unde se duce daca-l dati afara din casa? Mai are vreo locuinta? Este cumva tatal vitreg?
Da mai avem o casa la tara.Totusi nu mi-ati raspuns la intrebare.
va trebui sa va adresati instantei cu o cerere de evacuare a tatalui
Se poate vinde imobilul fara a mai face cererea de evacuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu sau fara evacuare silita? gexgec gexgec Buna ziua, In urma cu 2 ani mama a murit, am avut un proces pentru scoaterea unui apartament la licitatie, dar pana la urma am picat de comun acord cu tatal ... (vezi toată discuția)
Imobil obtinut prin hotarare judecatoreasca gexgec gexgec Buna ziua, In urma cu 2 ani mama a murit, am avut un proces pentru scoaterea unui imobil la licitatie, dar pana la urma am picat de comun acord cu tatal ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire retroactiva do-kara do-kara Buna ziua, am unele probleme,care nu ar trebui sa existe intro familie si anume stau in locuinta proprietatea tatalui meu si de la niste certuri mai mici mi-a ... (vezi toată discuția)