Mama mea mi-a trecut in timpul casniciei apartamentul ei printr-o hotarire judecatoreasca ca sa nu mai trecem pe la notar unde se cer o sumedenie de acte ,gresala a fost ca sub presiunea fostei sotii am convins-o pe mama sa ni-l treaca pe numele la amandoi .In proces a fost invocata o chitanta care este datata in anul 2000 an in care eu nu eram cu actuala sotie si prin care eu ma obligam sa ii dau mamei o anumita suma de bani,dar stiti cum se face doar fictiv ca eu nu i-am dat mamei nici un ban.acum vreau sa divortez dar in prealabil mama m-a dat in judecata sa isi recupereze apartamentul la care sotia are pretentii de partaj.am vreo sansa ca mama sa isi redobandeasca apartamentul?
Personal, nu prea cred... Exact cum spuneti si dvs, acea chitanta din 2000 denota un raport obligational anterior transmiterii proprietatii. Dar depinde de mai multi factori.....
Pai ...de ex, intereseaza dispozitivul hotararii, de ce v-a dat numai pe dvs in judecata, la ce anume se referea acea chitanta, cu ce ocazie a fost intocmita, pentru ce trebuia sa-i dati mamei o suma de bani, care a fost ratiunea transmiterii dreptului de proprietate, contributia sotiei la hotararea mamei....................................................
mama ne-a dat pe amandoi in judecata sa anuleze actul prin care ne-a trecut apartamentul ,in speta hoatrarea judecatoreasca.eu sunt de acord va dati seama ca asa am de impartit cu ea un bun la care nu a contribuit cu nimic