avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament in litigiu

Mama mea mi-a trecut in timpul casniciei apartamentul ei printr-o hotarire judecatoreasca ca sa nu mai trecem pe la notar unde se cer o sumedenie de acte ,gresala a fost ca sub presiunea fostei sotii am convins-o pe mama sa ni-l treaca pe numele la amandoi .In proces a fost invocata o chitanta care este datata in anul 2000 an in care eu nu eram cu actuala sotie si prin care eu ma obligam sa ii dau mamei o anumita suma de bani,dar stiti cum se face doar fictiv ca eu nu i-am dat mamei nici un ban.acum vreau sa divortez dar in prealabil mama m-a dat in judecata sa isi recupereze apartamentul la care sotia are pretentii de partaj.am vreo sansa ca mama sa isi redobandeasca apartamentul?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:30, 27 Aprilie 2011
Ba v-am inteles ....perfect... numai ca instanta de judecata nu hotaraste ce doreste o parte sau alta, ci in functie de toate piesele aflate la dosarul cauzei.....B-)
Lipsa pretului este cauza de nulitate absoluta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa 5 ani de la divort vasilepop vasilepop Inainte cu 5 zile de casatorie mama mea mi a facut procura notarial precum pot sa vand in numele ei apartamentu proprietate care l avea, eu fiind unicul ... (vezi toată discuția)
Se poate cere revizuire succesiune? invocand art.703 cod civil ? bun ascuns intentionat de la masa succesorala... dorudoru dorudoru Pe scurt.: anul 2000 tata moare. Dupa 2 luni Sotia tatalui (mama vitrega) deschidem succesiune. Se imparte omeneste totul 1 apartament din Bucuresti, Dupa 6 ... (vezi toată discuția)