avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licenta pentru transport - Renault Trafic 8+1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licenta pentru transport - Renault Trafic 8+1

sunt angajat ca sofer pe un renault trafic 8+1 am fost oprit de politia rutiera si mi-au cerut autorizatie transport persoane si tabel cu angajatii pe care-i transport.
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2011
varlangheorghe, utilizator
Care este intrebarea pe care doriti sa o puneti?

sunt angajat ca sofer pe un renault trafic 8+1 am fost oprit de politia rutiera si mi-au cerut autorizatie transport persoane si tabel cu angajatii pe care-i transport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport persoane cosmin_30 cosmin_30 buna ziua. va rog sa imi spuneti care sunt actele de care am nevoie pentru a transporta ocazional persoane cu un autoturism 8+1 locuri. multumesc (vezi toată discuția)
Am fost pagubit intr-un accident rutier.... contestatie in instanta facuta de catre vinovat bion66 bion66 Culmea cinismului In Romania! Acum un an am avut un accident usor cu masina personala, marca TICO. Ma aflam in plin trafic rutier. Se mergea ... (vezi toată discuția)
Procedura si termene despagubire rca (asirom) ContSters382228 ContSters382228 Buna seara/ziua, Pe data de 10.02.2016 am fost implicata intr-un accident rutier, evenimentele petrecandu-se dupa cum urmeaza: aflandu-ma pe un drum ... (vezi toată discuția)