avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea casco

buna ziua. sunt utilizatorul unui autoturism cumparat prin credit auto de la o banca in anul 2009. in prezent creditorul ma obliga la plata asigurarii casco, insa masina este evaluata la acelasi pret din anul 2009. va rog sa-mi raspundeti cum sa rezolv aceasta problema, deoarece nu imi mai pot permite plata asigurarii casco, iar firma de asigurari nu doreste micsorarea primei de asigurare. mai mult de atat, in polita de asigurare este mentionat ca asigurarea este pe o perioda de 10 ani. cat de legala este aceasta perioada de asigurare. va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: marianpr , utilizator 16:52, 27 Aprilie 2011
Este vorba de un contract pe care l-ati semnat si ati fost de acord cu el. Este adevarat ca suma asigurata este nealterata de uzura dar si in caz de dauna se va despagubi la valoarea trecuta in polita. Deci nu aveti nimic de pierdut. Mergeti la asigurator si cu acordul bancii puteti incheia o alta polita cu alta suma asigurata in care sa fie trecuta si uzura masinii.
va multumesc pentru sfatul dumneavoastra. insa doresc sa-mi mi raspunde-ti la o intrebare. pot sa optez pentru o polita de asigurare casco la o alta firma de asigurari ?. in acest caz se va tine cont de gradul de uzura al masinii, implicit suma va fi mai mica. in acest caz pot avea probleme cu banca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire dosar dauna totala casco pe regres gogoletu gogoletu La inceputul lunii martie am avut un accident. Am decis sa apelez la polita Casco pe regres deoarece vinovatul era asigurat la o societate cu care service-ul ... (vezi toată discuția)
Dauna casco aasskkyy aasskkyy Buna ziua. Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Plata dauna casco fonghesy fonghesy Buna ziua, problema mea este urmatoarea, in anul 2006 am avut un accident am intrat cu masina intr-o masina parcata , mentionez ca masina pe care o conduceam ... (vezi toată discuția)