avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La partaj se liciteaza imobilul daca partile nu se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La partaj se liciteaza imobilul daca partile nu se inteleg?

Imi puteti spune va rog intr-un proces de succesiune intre doi frati , daca partile nu ajung la nici o intelegere se poate ca imobilul sa fie dat spre licitatie si banii apoi impartiti? Si daca da exista o cale prin care sa se poata amana aceasta licitatie?

Cel mai recent răspuns: das_Reich , utilizator 00:00, 20 August 2004
daca nu exista intelegere .... se va vinde ... licitatie sau nu si se vor inparti baniii
despre amanare nu stiu
evident . si'i dai sulta . 728(1) codice civil . metode sunt multe .
depinde de avocat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La partaj se liciteaza imobilul daca partile nu se inteleg? anonim anonim Imi puteti spune va rog intr-un proces de succesiune intre doi frati , daca partile nu ajung la nici o intelegere se poate ca imobilul sa fie dat spre ... (vezi toată discuția)
Succesiuni si acte succesorale dorucioby dorucioby Se da urmatoarea problema: doi frati si tatal decedat. Unul din frati deschide succesiune.Daca se semneaza succesiunea celor doi frati li se cuvine 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune. rog lamuriri A987 A987 Buna ziua. Nu stapanesc termenii juridici si de asta va rog sa ma lamuriti \"babeste\". Parintii au decedat, succesiunea este facuta. Dar unul dintre ... (vezi toată discuția)