avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare adeverinta de venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare adeverinta de venit

Cum se copleteaza adeverinta de venit in situatia in care o angajata din 2008 are in ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului o luna de concediu fara plata?Exista riscul de a nu i se acorda indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:08, 26 Aprilie 2011
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii are CFP o luna completa (de la 1 la 31) nu mai poate beneficia de indemnizatie pentru CCC.
2. Nu mai are rost completarea adeverintei iar daca o completeaza atunci pe luna in care a fost in CFP are venitul (zero).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil edvina19 edvina19 Buna ziua,am o nelamurire.In luna Mai mi-am schimbat locul de munca,durata de pauza intre contracte este de 2-3 zile,poate fi o problema in acordarea ... (vezi toată discuția)
Ccc si concediu fara plata ali2013 ali2013 In 1 sep 2019 am intrat in cfp timp de 2 ani pt ca lucrez in invatamant si am putut.daca as ramane insarcinata intre timp cum ar trebui sa procedez sa obtin ... (vezi toată discuția)
Crestere copil urmat de indemnizatie de maternitate elvira203 elvira203 Buna ziua, in 31 ianuarie 2013 s-a terminat perioada de crestere copil pana la 2 ani, cu 1 februarie am concediu de maternitate urmeaza sa nasc la inceputul ... (vezi toată discuția)