Randy a scris:
Buna seara,
Am cuparat de curand un apartament prin programul prima casa 3,
Proprietara avand chiriasi, mi-a promis ca odata ce se va face tranzactia si bani sunt la ea in cont, o sa ma pot muta linistit in apartamentul cumparat....
Acum s-a cam razgandit spune sa ii mai las pe chiriasi inca doua saptamani ca atata are ea contract cu ei ....
Odata ce apartamentul este vandut ma gandesc ca se reziliaza automat acel contract de inchiriere care predinde ca il are dar nu il arata pe motiv ca nu stie exact unde il mai are ...
In contractul de vanzare cumparare incheiat la notar se specifica clar ca noi suntem proprietari de drept al apartamentului si ar fi trebuit sa intram in posesia lui din data semnari (20.04.2011)
Pe cale verbala nu am reusit sa ajungem la nici o intelegere...Ce putem face?
puteti sa va interesati la Administratia Financiara daca este sau nu inregistrat un contract de inchiriere si daca este va indreptati actiunea impotriva vanzatoarei daca nu e inregistrat niciun contract, puteti sa incepeti in instanta actiunea de evacuare a persoanelor care locuiesc in imobil.
si intr-un caz si in celalat eu zic ca puteti obtine despagubiri de la vanzatoarea care v-a indus in eroare.