avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament vandut cu tot cu chiriasi pe cap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament vandut cu tot cu chiriasi pe cap

Buna seara,
Am cuparat de curand un apartament prin programul prima casa 3,
Proprietara avand chiriasi, mi-a promis ca odata ce se va face tranzactia si bani sunt la ea in cont, o sa ma pot muta linistit in apartamentul cumparat....
Acum s-a cam razgandit spune sa ii mai las pe chiriasi inca doua saptamani ca atata are ea contract cu ei ....
Odata ce apartamentul este vandut ma gandesc ca se reziliaza automat acel contract de inchiriere care predinde ca il are dar nu il arata pe motiv ca nu stie exact unde il mai are ...

In contractul de vanzare cumparare incheiat la notar se specifica clar ca noi suntem proprietari de drept al apartamentului si ar fi trebuit sa intram in posesia lui din data semnari (20.04.2011)
Pe cale verbala nu am reusit sa ajungem la nici o intelegere...Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 11:37, 27 Aprilie 2011
Si poate ar fi mai bine, tinand cont ca nu aveti rutina in astfel de situatii, sa apelati la un avocat care sa va descurce itele; si in drept, anumite probleme nu se pot rezolva numai prin "consultatii telefonice". E ca si cum ai incerca sa te operezi acasa, personal, stand cu telefonul in mana si doctorul dandu-ti indicatii de la capatul celalalt al telefonului, ce trebuie sa tai si de unde.... Alegerea va apartine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare imobil inchiriat aartist aartist In situatia in care vanzatorul vinde un imobil inchiriat (inregistrat/neinregistrat la administratia financiara), cumparatorul necunoscand acest lucru, ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere trebuie neaaparat inregistrat la financiar ca sa fie in viguare? Andyx Andyx Am facut un contract de inchiriere cu propietarul apartamentului de unde stau acum dar doar noi intre noi si nu l-am legalizat sau depus undeva.Sunt considerat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere asupra unei proprietati imobiliare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate afla daca asupra unui imobil exista un contract de inchiriere... si cam unde se poate verifica acest lucru? In extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)