Randy a scris:
Daca e contract facut de mana intre parti ....este valabil ?
Da, dar nu va obliga pe dvs. Codul civil prevede ce numai inchirierea cu data certa este opozabila noului proprietar, or inscrierea la fisc e doar una din modalitati - mai exista notari, avocati, multe alte metode.
Din cate am inteles eu, contractul ar fi facut in fata unei "avocate-incepatoare" dar nu stiu daca este si inregistrat la administratia financiara, daca nu este inregistrat la finante este egal cu zero ?
Poate stagiar, "incepator" nu exista. Contractul este perfect valabil, iar daca e atestat de avocat (desi asta nu o poate face un stagiar), atunci are si data certa si trebuie sa il respectati.
Eu stiam de existenta chiriasilor, dar intelegandune ca chiriasi pleaca in clipa in care cumpar apartamentul ..... apartamentul l-am cumparat, cu tot cu chiriasi ...In contractul de vanzare cumparare, este stipulat daca exista orice contract se anuleaza prin prezentul contract ...
Mi-e greu sa cred asa ceva. Contractul dvs este redactat de un notar, care ar trebui sa stie foarte bine ce e aceea nulitate, ca nu e incidenta in acest mod si ca o asemenea prevedere nu are niciun efect. Poate ne redati exact continutul.