avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparere

Buna ziua,
as dori sa stiu care este procedura pentru a cumpara un teren de 3.5 ha arabil in jud Calarasi ,acest teren fiind proprietatea bunicii mele.Mentionez ca acest teren este dat la o asociatie ,avand un contract pe 10 ani cu aceasta .Unde trebuie sa merg si care ar fi costul aproximativ al acestei cumparari? Sau poate ar fi mai bine sa facem un act de donatie?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:08, 27 Aprilie 2011
Puteti merge la PNP cu actele de proprietate si cu bunica d-voastra. Privind costul este in functie de fiecare BNP, privind onorariile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea "legala" catalinush catalinush buna ziua,am si eu cateva intrebari,in primul rand sa va explic sper ca pe scurt si la obiect despre ce este vorba bunica mea are o casa si niste teren undeva ... (vezi toată discuția)
Act de donatie m_62_marius m_62_marius cum se procedeaza pentru a incheia un act de donatie a unei suprafete de pamant (1,5 Ha ) intre sotia mea si tatal ei. cam care sunt costurile compartiv cu un ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren agricol tudorane tudorane Buna ziua, Bunicul meu a avut 30 ha teren arabil. La 62 ani a decedat. El a avut 2 fete.Bunica a decedat,precum si o fiica.Nu s-a facut dezbaterea masei ... (vezi toată discuția)