Buna dimineata,in ultima saptamana a lunii februarie am lasat sa locuiasca in apartament 2persoane(sot si viitoare sotie),pe aceasta saptamana am convenit sa nu plateasca chirie, facand ei curatenie in apartament, urmand ca din luna urmatoare sa incheiem un contract de inchiriere plus o garantie de 200euro.In acest timp m-au tot mintit si cu garantia si cu chiria si cu plata cheltuielilor la bloc,in acest interval de timp mi-au dat 450lei,si scuza "imi pica fata de rusine"invocand tot felul de minciuni(examene la Bucuresti,cheltuieli verighete,avans sala,cheltuieli cu sotia insarcinata...)Ieri m-am saturat de"fete picate"si m-am hotarat sa pun punct acestei minciuni,am inchis ap cu cheia de la yala de jos(ei nu au aceasta cheie),l-am sunat si i-am spus ca nu mai pot intra in ap.numai in momentul in care isi achita dat.la bloc,mie si garantia ca sa putem face contract.Si acum vine surpriza:dupa aproape o ora ma suna un dumn de la politie si printre alte discutii imi spune ca daca nu-i las sa intre in ap. voi fi acuzata de sechestrare de bunuri si tot ce poate fi mai rau.Mentionez faptul ca ambii sunt cu domiciliul stabil in acest oras.Ne-am intors la ap.,i-am lasat sa intre,mi-au dat in scris ca nu le lipseste nimic din lucruri,ca au datorie la bloc si mie si promisiunea ca pana vineri isi vor achita tot.si ca nu vor sa plece din ap.pentru ca le place acolo.Ultima minciuna a fost ca nu mi-au dat banii pentru ca le-a venit masina in "lizing"si a trebuit sa plateasca la o mare si scumpa firma de importuri auto.Intrebare:CE POT SA FAC SA SCAP DE EI? ca de recuperat banii nu-mi fac mari sperante...mentionez si faptul ca toata discutia in care recunoaste ca au datorii fata de mine si la bloc am inregistrat-o,desi nu stiu daca ma ajuta la ceva. Va multumesc
Nu exista acord verbal pentru asa ceva! In prezenta unor martori le scoateti lucrurile pe hol, ii asteptati acolo cu martori cu tot, sa vina si sa-si ia lucrurile, intre timp schimbati si yala apartamentului si daca vor sa intre ei cu forta, ca se cheama violare de domiciliu.