Buna ziua!
Va rog din suflet sa ma ajutati pt ca sunt intr-o mare incurcatura!
Vreau sa stiu daca se mai poate face ceva in situatia mea!
Locuiesc impreuna cu prietenul meu!
Ne cunoastem de 8 ani, locuim impreuna de 8 luni.
Am facut imprumut la banca inainte sa ma mut cu el, dupa ce ne-am mutat, cu banii am luat o masina care il necesita pe el ca proprietar , masina fiind destinata sa intre pe taxi-iar asta presupune anumite reguli, printre care si persoana care este inscrisa pe lista cu cereri pt taximetristi independenti sa fie proprietari..., iar cu banii pe care ii facea sa intretina familia....zic familia pt ca pusasem deja nunta si ne si doream un copil.
Dupa ce avazut masina pe numele lui, a inceput sa se comporte urat cu mine si cu familia mea, ne certam zilnic, nimic nu mai este ca inainte.
In cazul in care doresc sa ma despart de el...nunta e programata peste 2 luni...pot sa demonstrez in vreun fel ca masina a fost cumparata cu banii mei si sa o recuperez ????...mentionez ca imprumutul este pe numele meu, iar ratele acum le plateste el.
Stiu ca poate vi se pare o prostie dar tare mult imi doream sa ma asez la casa mea si credeam ca el e alesul...i-a pacalit pe toti din familia mea cu vorbele lui....
Va implor raspundeti-mi!
nu am cerut ajutorul pe acest forum ca sa fiu luata in ras....stiu ca este o situatie penibila si nimeni nu ar fi facut ce am facut eu. #-o...la momentul respectiv era omul langa care doream sa traiesc o viata intreaga...in viata insa nimic nu este sigur...decat moartea...i-am spus-o si lui....insa el ne-a asigurat pe toti ca nimic rau nu se va intampla, ba din contra....
Daca considerati ca nu merit sa imi oferiti ajutorul d-voastra ....imi pare rau....eu nu caut batjocoreli pentru greseala mea...vreau o solutie....dar daca acest lucru inseamna sa suport luarile in ras ale d-voastra....nu multumesc!
Nu credeti ca sunt destul de amarata si asa? Asta e...m-am nascut si am fost crescuta sa am incredere in oameni...si daca nici in omul de langa tine...cu care imparti totul...nu mai poti avea incredere...e grav....
Va multumesc!
Adevarat, nici eu nu inteleg ironia colegilor nostri din Forum. :)
Ce fel de imprumut ati luat? De nevoi personale? Ati declarat cumva ca acei bani sunt folositi pentru achizitionarea masinii? Ar fi buna chiar si o chitanta de mana prin care prietenul dumneavoastra sa declare ce a imprumutat acei bani pentru achizitionarea masinii.
Admin. va multumesc din suflet pentru intelegere!
Da..am luat un credit pentru nevoi personale...nu am nici o chitanta de mana...nu am nimic care sa demonstreze ca banii au fost folositi pentru achizionarea autoturismului :(. Insa am martori la toate dicutiile noastre despre achizitionarea masinii, iar el nu poate demonstra in nici un fel ca a avut bani sa cumpere aceasta masina. Valoarea imprumutului a fost aproximativ egala cu pretul masinii.Daca reusesc sa il fac sa semneze acum o chitanta de mana...in care sa specific folosirea banilor mei pentru achizitionarea autoturismului..poate fi valabila in cazul in care se ajunge la un proces?