avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cel mai probabil de luni voi fi primi preavizul pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cel mai probabil de luni voi fi primi preavizul pentru concediere

Luni voi primi preavizul. Nu stiu motivele. Stiu ca am peste 15 ani de banca. Si ii voi da in judecata. La ce ar trebui sa fiu atent cand primesc acel document?
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 21:45, 2 Mai 2011
Instiintarea de preaviz nu are niciun efect din punct de vedere juridic ... cel mai atent trebuie sa fiti la data cand primiti decizia de concediere, intrucat aceasta se contesta in instanta.

Prin instiintarea de preaviz, vi se va comunica faptul ca se restructureaza activitatea din diverse motive, postul dvs este desfiintat si ca veti intra in preaviz incepand cu data de ... , iar termenul de preaviz este de ... zile lucratoare.
Multumesc frumos! Dar decizia de concediere cand se da de obicei?
Zi buna!
iosif.kramar a scris:

Multumesc frumos! Dar decizia de concediere cand se da de obicei?
Zi buna!

Decizia de concediere se comunica, de obicei, dupa terminarea perioadei de preaviz.
deja am primit. este un preaviz in care ma anunta ca . mi s-a desfiintat postul in urma reorganizarii bancii..
nu stiu daca ssa plang sau sa rad..dar voi rade!
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm, art.65 vikipatru vikipatru As avea nevoie de un sfat, va rog! Mi-a fost comunicata instiintarea, ca conform deciziei 100 din data 01/10/2008 postul meu urmeaza a fi desfiintat si ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post si anunt de angajare pe acelas post pe site-ul companiei AdamIonescu AdamIonescu Buna ziua, Am primit instiintatea de preazviz din procedura de concediere colectiva (ulterior informarii sindicatului, ITM si ANOFM). In instiintarea de ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie restructurare teutza77 teutza77 Buna ziua, Apelez la sprijunul dvs intr-o situatie delicata: Am primit o decizie de restructare a postului, in care nu se precizeaza situatia locurilor ... (vezi toată discuția)