avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... calitate creditor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

calitate creditor

imi puteti spune va rog, daca m-am retras de la masa creditorilor pe cand societatea era in procedura de insolventa dar nu mi-am incasat banii datorati ma mai pot inscrie cu suma respectiva acum dat fiind ca societatea a intrat in faliment
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:13, 28 Aprilie 2011
Sigur, daca aveti un drept real recunoscut printr-un act, puteti oricand sa-l executati pe debitorul d-voastra,,
aveti posibilitatea reinscrierii la masa credala numai pina la momentul definitivarii tabelului de creanta. dupa ce tabelul de creanta a fost declarat definitiv.... iar la momentul declararii falimentului acesta este definitiv.
daca m-am retras de la masa creditorilor pe cand societatea era in procedura de insolventa dar nu mi-am incasat banii datorati

Sa inteleg din expunerea dvs ca ati depus o cerere de admitere a creantei , dupa care ati depus o noua cerere de renuntare !!?? foarte curios avand in vedere ca nu v-ati recuperat banii !!

ma mai pot inscrie cu suma respectiva acum dat fiind ca societatea a intrat in faliment

daca asa stau lucrurile raspunsul este NU - dupa intrarea in faliment lichidatorul intocmeste un tabel cu creantele nascute dupa data deschiderii procedurii ....
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
Adrian Stoica, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Insolvenþã VoiculescuC VoiculescuC Dacă firma este în insolvenţă salariaţii trebuie să facă cerere să se înscrie la masa credală pentru salariile restante? (vezi toată discuția)