avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

buna ziua ,am avut o cearta cu un vecin pe un loc de parcare el stand la parter,eu lam rugat frumos sa isi mute masina acesta a inceput sa injure si sa vb urat eu la fel la un moment a sarit pe geam sa ma bata a dat in mine si eu la randul meu am dat el spargand-mi buza si nasul la un moment ne-am retras dar acesta nu a incetat si cand mam dus la masina mea el plecand sa reintors si a inceput sa dea iar in mn amenintan-du-ma ca imi lasa copilu fara tata si a inceput sa dea in mn eu avand o cheie de masina in mana i-am dat in cap,acum in cele din urma el sa dus la politie si mia facut plangere pe mn nu mau chemat inca sa dau declaratie,intrebarea mea find ce sanse de castig are si care sunt consecintele ce se poate intampla???va multumesc
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 11:35, 27 Aprilie 2011
au fost martori?
cate zile de ingrijiri are?

ideea e sa depuneti si dumneavoastra plangere,pentru aceeasi infractiune.
astfel,va veti intelege sa va retrageti plangerile.impacarea partiilor inlatura raspunderea penala.

are sanse s acastiege destul de mari,si va poate cere si bani,ca daune.
cand sa petrecut fapta?
luni sa petrecut si martori au fost dar stiti cum e pareri impartite e normal ca oamenii sa tina cu aia cu ceva mai multi bani dar ideeae ca el a sarit la mn a fost autoaparare sotia mea si copilu erau cu mn nu stiu daca sa ia in calcul sotia mea ca martor dar daca el a sarit la mn eu nu trebuia sa ma apar?>
si nu stiu cate zile ca ieri lam vazut pe afara cu unbandaj in cap acum nu stiu cat de grav sa fie?
in penal se ia in considerare ca marttor si sotia.

nu este vorba de autoaparare,ci de o bataie.cel mult s-ar putea retine scuza provocarii ca circumstanta atenuanta.

mergeti si scoateti certificat medicolegal,si depuneti plangere impotriva dansului,dupa care sa va intelegeti sa va retrageti amandoi plangerile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune!!! parazitul14 parazitul14 ma ajuta si pe mine cineva? de craciun ma atacat un baiat care il cunosc ia eu mam autoaparat si lam lovit cu cheia in cap. cu mine mai era un prieten care si ... (vezi toată discuția)
Nedreptata meryi meryi buna ziua! intr-o seara ma aflam cu pariti si fratele meu in casa si deodata auzim bubuituri in usa, era vecinu care datea cu pumi si picioarele la mn in usa ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de fostul sef bondonel bondonel In Data de 25.10.2010 seful meu a stat toata ziua cu gura pe mine si m-a jicnit intr-un hal fara de hal,la SfArsitul programului i-am spus ca de maine nu mai ... (vezi toată discuția)