avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal gresit

Buna ziua
anul acesta am luat parola de la itm ptr a tramsmite online revisalul.la o verificare a nr de angajati pe care ii am in revisal am constatat ca nr lor nu coincide cu ce am faptic in acest moment.am luat astfel toate cm care apar in revisal si am constatat ca unele nu erau incetate si altele nu apareau!!!!!!!!!
ce pot face in acest caz?
e clar ca nu s-a facut corect revisalul intre anii 2007-2008.ori nu s-au preluat de pe discheta ori nu s-a operat!!!
pot da o preluare la toata baza de date?
va multumesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 27 Aprilie 2011
Nu puteti da inca o preluare la toata baza de date , intrucat se vor dubla anumite date ... mergeti la Serviciul IT din cadrul ITM-ului si vedeti care este problema ... posibil sa nu se fi preluat corect datele de pe suportul magnetic sau la transmiterea online ori nu s-au efectuat transmiterea in perioada mentionata de dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Transmitere electronica revisal CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 trebuie sa te duci neaparat cu discheta sau poti face si transmitere electronica a unui contract de munca catre ITM si in alta ordine de idei se mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Control violetaanna violetaanna intampin o probl.pe care nu stiu cum sa o rezolv si poate ma ajutati ,este prima data cand intru pe acest forum. In data de 02.05.2011 am facut revisalul pt ... (vezi toată discuția)