avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anexa 11
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anexa 11

buna ziua.
va rog daca e cineva in tema si ma poate lamuri de unde pot face rost de anexa 11 (Plan de amplasament si delimitare a imobilului)
am cumparat un teren care in urma cu 2 ani era parte dintr-un lot agricol mare. momentan, acel lot este intravilan si impartit in mai multe parcele, iar una din ele e a noastra. Ideea e ca la dezmembrare, fostul proprietar a primit doar anexa 16, pe care ne-a dat-o in momentul perfectarii contractului de vanzare cumparare, dar topograful ne cere anexa 11.
o idee/solutie din partea dvs.?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:06, 27 Iunie 2008
poate gresec, dar,,,,,,,cred ca aceasta anexa 11, este o anexa la contractul de vanzare cumparare...nu stiu daca ti o poate oferi cineva.
poti incerca la biroul notarial unde s-a incheiat contractul, la persoana care a realizat planul de amplasament...
Fiecare contract are anexele impuse de specificul sau, numerotate dupa cum convin partile. Topograful nu va cere "anexa 11", ci ceea ce contine ea, anume planul de amplasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in posesie a unui teren NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua, In luna aprilie a acestui an am cumparat un teren intravilan de500mp. Acest teren facand parte dintr-un lot de casa de 1000mp2 Vechii proprietari ... (vezi toată discuția)
Este oare o greseala/neprecizare/inexactitate in act notarial ... adi1906 adi1906 Este oare o greseala/neprecizare/inexactitate in act notarial de vanzare/cumparare? Am cumparat un loc de parcare de suprafata intr-un ansamblu rezidential. ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare cerul cerul Buna ziua! In urma unei succesiuni am in posesie un teren.Nu reusesc sa gasesc aceasta parcela.Este un teren intravilan si mi se pare normal ca sa existe ... (vezi toată discuția)