avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarari locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarari locuinte

va rog sa,mi spuneti dac este deja obligatorie asigurarea locuintei.in cazul meu apartament bloc si ce tip de asigurare este mai buna,mai sigura? multumesc...:luck:
Cel mai recent răspuns: Mihaela Molnar , Consultant asigurari 16:24, 9 Septembrie 2021
E in vigoare asigurarea obligatorie a locuintei. Pentru alte asigurari facultative contactati acelasi asigurator unde o faceti pe prima sau oricare de pe piata.
Asigurarea obligatorie a locuintei este deja in vigoare, dar obligatia poate fi acoperita si de o polita facultativa care sa cuprinda si cele trei evenimente-dezastru (cutremur, inundatii din revarsari, alunecari de teren).Cea mai buna este asigurarea care va satisface personal,atat ca pericole/evenimente acoperite, clauze suplimentare atasate cat si ca raport sume asigurate/pret prime platite.Oricare asigurator va poate consilia, direct la sediu sau chiar si pe internet.
Polita PAD, adica polita obligatorie este de mult in vigoare dar mai buna si mai sigura este polita facultativa care sa cuprinda si riscurile PAD.Puteti opta si pentru polita facultativa cu fransiza pt riscurile PAD, urmata de polita PAD, pe cat posibil la aceeasi firma de asigurare.
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Puteti lua legatura cu un broker, caruia sa ii oferiti toate detaliile, iar acesta va putea sa faca o oferta comparativa, in functie de necesitatile dvs. Legea privind asigurarea obligatorie este in vigoare in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintelor dellux dellux Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ? (vezi toată discuția)
Politele de asigurare obigatorii pentru locuinte Oarecine Oarecine Am inteles ca sunt 4 riscuri acoperite de polita de asigurare obligatorie. Am facut o asigurare facultativa la o societate mare de asigurari, iar polita ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare gabi4d gabi4d Buna ziua, Acum 7 ani ,odata cu racordarea la gaz metan ,am incheiat o polita de asigurare a apartamentului contra ... (vezi toată discuția)