avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... viza sedere Turcia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

viza sedere Turcia

Sunt cetatean roman venit la munca in Turcia cu forme legale.Firma la care lucrez a demarat procedurile pt obtinerea permisului de sedere pe 1 an am primit zilele trecute aprobarile de la Ministerul Muncii din Turcia.Acum ar trebui sa merg la ambasada Turciei din Bucuresti pt a depune actele pt obtinerea permisului.
Problema mea e ca peste cateva zile imi expira cele 90 de zile din viza de turist cu care am intrat in luna februarie in Turcia.
Spuneti-mi va rog daca pot avea probleme peste 2 sapt cand ies din Turcia ca sa merg la Bucuresti pt a depune actele.Patronul de aici spune ca e in regula pt ca am deja aprobarile de aici insa mie imi e teama ca odata iesit din Turcia nu imi vor mai da voie sa intru inapoi.
Va rog frumos daca puteti sa imi dati un raspuns avizat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dyanira , utilizator 10:09, 3 Mai 2011
Dar nu puteti depune si reprimi actele prin curierat, fara sa va mai deplasati?
Din pacate nu se poate...actele au fost depuse la Ambasada insa trebuie semnata o cerere personal in fata personalului ambasadei...Asa mi s-a spus!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Viza silent_scream silent_scream Buna seara! Am si eu o intrebare in legatura cu viza pt Romania a unui cetatean sirian! Daca acesta este plecat in Turcia si ii trimit invitatia acolo, ... (vezi toată discuția)
Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)