avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... versiunea codului penal valida astazi?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

versiunea codului penal valida astazi?

Unde se poate citi?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:23, 27 Aprilie 2011
ultima actualizare este in data de 1 noi 2010 cu adaugarea legii 202/2010 mica reforma. uunde puteti gasi online....hm nu stiu dati o cautare pe site-ul avocat. net poate apare ceva,
La biblioteca sau se poate cumpara din librarie. Pe internet nu cred ca veti gasi Codul penal in vigoare actalizat prin legea 202.
:) Aici e versiunea actualizata 2011, inclusiv Mica Reforma (cu rezervele de rigoare totusi)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie executare silita actiuni reale AlexandraCS AlexandraCS Buna seara, As dorii sa stiu care este termenul de prescriptie pentru dreptul de a cere executarea silita in cazul titlurilor emise in materia actiunilor ... (vezi toată discuția)
Poprire matist68 matist68 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti in privinta propririi 1/5 din salariu net. Am gasit pe net Codul de procedura civila actualizat pe 2011 (Codul de ... (vezi toată discuția)
Codul penal si codul de procedura penala Pilu Pilu Buna seara, as avea o mare rugaminte: Poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna unde pot gasi continutul Codului penal si a Codului de procedura penala care se ... (vezi toată discuția)