avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj dupa pensie de invaliditate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj dupa pensie de invaliditate?

va rog sa-mi raspundeti daca dupa sistarea pensiei de invaliditate, in cazul in care nu gasesc un loc de munca, ma pot inscrie la somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:21, 27 Aprilie 2011
1. Veti beneficia de indemnizatie de somaj daca perioada de pensionare nu a depasit 12 luni.
2. Mergeti si la Agentia de Somaj sa verifice daca aveti conditiile legale indeplinite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj Jordy77 Jordy77 In aprilie 2012, fiind angajata in munca si dupa aproape o luna de concediu medical, am fost pensionata medical (grad 3) . In luna ianuarie 2013 (cam dupa noua ... (vezi toată discuția)
Daca i-a incetat pensia de invaliditate poate beneficia de indemnizatie de somaj? mariiuca mariiuca Buna ziua.Tatal meu ere 57 ani, si la inceputul lunii a fost anuntat ca nu mai beneficiaza de pensia pe caz de boala.Poate beneficia de somaj?Nimeni nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa ma pensionez anticipat sau pot intra in somaj? ContSters240394 ContSters240394 Am 56 de ani si 2 luni si lucrez ca si casier la o intreprindere, vechimea in munca fiind de 34 ani si 9 luni pe cartea de munca si adeverinta cu 257 de ... (vezi toată discuția)