avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model de Intampinare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model de Intampinare

Buna ziua ,
In urma unei unei cereri depusa de mine pt.recalcularea pensiei alimentare de intretinere , fosta sotie a depus o intimpinare , ceea ce a facut ca judecarea dosarului sa se amane (din nou !).Probabil ca ar trebui sa depun si eu o intimpinare ca raspuns la ce a scris ea.Cum ar trebui sa sune aceasta intimpinare a mea si mai ales cum pot sa grabesc oarecum recalcularea pensiei ?Chiar nu ma intereseaza ce a avut de spus ea , eu am acest drept , acela de a mi se recalcula cuantumul banesc din moment ce salariu a fost diminuat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 27 Aprilie 2011
dvs. nu formulati intampinare ci "raspuns la intampinare" . nu trebuie sa aiba un tipic anume. trebuie doar sa raspundeti sau sa combateti motivele/pretentiile ei formulate in intampinare.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
Niculina Visan, Avocat
Crisstin a scris:

Buna ziua ,
In urma unei unei cereri depusa de mine pt.recalcularea pensiei alimentare de intretinere , fosta sotie a depus o intimpinare , ceea ce a facut ca judecarea dosarului sa se amane (din nou !).Probabil ca ar trebui sa depun si eu o intimpinare ca raspuns la ce a scris ea.Cum ar trebui sa sune aceasta intimpinare a mea si mai ales cum pot sa grabesc oarecum recalcularea pensiei ?Chiar nu ma intereseaza ce a avut de spus ea , eu am acest drept , acela de a mi se recalcula cuantumul banesc din moment ce salariu a fost diminuat.
Va multumesc.

Nici nu trebuie sa-i raspundeti , dvs trebuie doar sa dovediti diminuarea salariul si in baza noului salariu sa solicitati instantei sa recalculeze pensia alimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei alimentare la incetarea studiilor remusman remusman Buna ziua ! Am ajuns la momentul in care pot cere sistarea prnsiei alimentare , deoarece baiatul meu care a fost in grija mamei lui , a terminat facultatea , ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie intretinere ContSters289190 ContSters289190 1.Fosta sotie cere sa ii dau pensia de intretinere recalculata din 2010 pana in prezent conform indicelui de inflatie deoarece au crescut cheltuielile.Este ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara laura11 laura11 peste 10 zile am proces cu fostul meu sot pt micsorarea pensiei alimentare pe care o plateste copilului.el a deschis procesul deoarece acum mai are 2 ... (vezi toată discuția)