avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezervare numere inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezervare numere inmatriculare

Pot sa rezerv propriile numere de inmatriculare pana in momentul in care am actul de donatie, contract de vanzare-cumparare, etc. (vreau sa-mi donez masina cuiva, dar nu vreau sa ii dau si numerele de inmatriculare) ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:49, 27 Aprilie 2011
Oricum numerele sunt ale dvs. Puteti sa vindeti masina cu numere sau fara. Mergeti totusi la serviciul imnatriculari pentru a nu avea apoi surprize.
Da puteti sa va rezervati numerele de inmatriculare dar faceti o cerere la serviciul de inmatriculari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare dupa succesiune robertcristi robertcristi Buna ziua, Avem o masina inmatriculata pe numele bunicului care a decedat. Succesiunea este deja realizata si masina a ramas parte tatalui parte bunicai. ... (vezi toată discuția)
Fundatie cornel_kio cornel_kio Buna ziua. Am si eu o mare rugaminte pt cei ce ma pot ajuta,vreau sa trec un autoturism de pe persoana fizica pe o fundatie. Ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc (vezi toată discuția)
Masini instrainate Kent8d Kent8d Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu un raspuns la urmatoarea problema pe care o am: in urma cu doi ani am vandut vreo 4 masini inmatriculate ... (vezi toată discuția)