avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Escrocherie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Escrocherie

Cu ceva timp in urmaam gasit pe cineva care sa se ocupe de constructia unui site.Nu mi-a oferit contract sau factura insa eu nu m-am gandit sa il intreb asta.
Dupa un timp totul zice el ca este gata si anume chiar sambata in ziua inainte de Paste.
Marti adica ieri cand totul trebuia sa fie gata, acest nu se mai face vazut asa ca ma alarmez.Astept azi si nimic.
Suma data ca avans se ridica la 300 euro asa ca este ceva.
Daca eu nu pot apela la poltie pentru ca nu am dovezi, sa zicem, impotriva lui decat discutiile pe messenger si mail si apelez la a-i taia degetele cu care a luat banii si limba cu care a mintit ce risc sa patesc?
Cel mai recent răspuns: alex212 , utilizator 19:36, 27 Aprilie 2011
initial faceti o plangere penala la parchet pentru rezolvarea situatiei pe cale legala. prezentati alaturi de plangere dovezile pe care le aveti, ar fi bine sa le printati.
Mai exista sanse sa primesc banii daca eu sunt cel fara vina sau sa pierd mai mult prin tribunal si el sa ia o amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie MGabi97 MGabi97 Bună ziua!In urma cu 3 luni am dat imprumut suma de 2600 lei..De atunci sunt mințit și amânat că o sa primesc banii..Am martor și dovezi (conversațiile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat fizic de o persoană ... Pixi98 Pixi98 Buna ziua, acum cateva zile am fost agresat fizic de o persoană cunoscuta (am 3 martori dintre care doi minori 16 respectiv 17 ani) si agresiunea s-a terminat ... (vezi toată discuția)
In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, ... Ionut61 Ionut61 In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, urmand sa platesc diferenta cand este gata, respectivii nu mi au mai livrat mobila, la cateva ... (vezi toată discuția)