avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu clauza

Ce anume se specifica la clauza de intretinere a unei batrine?Doresc sa cedez partea mea care-mi revine de la proprietatea parintilor cu clauza de intretinerea mamei si as dori sa stiu ce anume se trece in clauza(nu as dori ca mama mea sa fie data afara din casa ei, deoarece sunt anumite probleme in familie)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:45, 27 Aprilie 2011
Nu puteti ceda ceva ce inca nu aveti.. e posibil ca mama dvs sa vanda partea ei de avere pana sa moara si atunci ce vindeti?
ar trebui sa explicati cine, cui ii vinde si ce.
se pot insera mai multe clauze
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze intr-un contract vanzare-cumparare miudia miudia Buna! Mama mea vrea sa ii doneze fratelui ei partea ei din avere. Acesta nu are urmasi. Ma intereseaza daca se poate face o clauza care sa specifice faptul ca ... (vezi toată discuția)
Lamurire sorinela_br sorinela_br Buna ziua, imi cer scuze daca nu am incadrat corect intrebarea in categoria forumului, sunt noua pe aici. Sa trec direct la subiect: - o familie ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire reya reya buna ziua! ma numesc madalina si as dori sa va consult cu privinta la un act de mostenire. bunicii mei, parintii mamei mele, doresc sa incheie un act de ... (vezi toată discuția)