buna seara si Hristos a inviat! am si eu o intrebare si doresc un ajutor din partea celor care se pricep.amo societate SRL din 2009 iar din octombrie 2010 nu ammai depus nici un act la finate iar la infiintare am depus un contract de comodat ptr sediul social ptr 2 ani iar in ianuarie 2011 acesta a expirat si zilele trecute am primit o citatie de la tribunal in care suntem chemati in judecata ptr dizolvarea societatii de cei de la registru comertului.eu oricum vreau sa inchid societatea ,aceasta nu mai functioneaza de anul trecut .acum ce se poate intampla si ce urmeaza deoarece eu nu ma pot prezenta la tribunal nefiind in tara?la ce sa ma astept?multumesc ptr raspunsuri!
Daca tot doriti sa o inchideti, atunci o sa se inchida! Nu va prezentati in instanta si se va dizolva! Atentie insa, daca aveti datorii fata de bugetul de stat sau alti creditori acestia vor face opozitie. Presupunand ca lucrurile merg bine, in sensul celor dorite de d-voastra, tot mai exista si etapa a 2-a de radiere a societatii pe care trebuie sa o faceti d-voastra. Fara ea nu dispareti din registrul comertului si de la fisc!
Lichidare firma
puiux
Buna ziua,se poate inchide o firma care nu are datorii la stat,nu are patrimoniu,dar are un litigiu cu o firma de leasing,adica a actionat firma de leasing in ... (vezi toată discuția)