avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lichidare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lichidare firma

Buna ziua,se poate inchide o firma care nu are datorii la stat,nu are patrimoniu,dar are un litigiu cu o firma de leasing,adica a actionat firma de leasing in judecata pt o presupusa despagubire?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 19:50, 30 Mai 2011
Firma de leasing o sa faca opozitie la prima operatiune in vederea radierii societatii, adica la dizolvare. Si pana nu rezolvati acest aspect in Tribunal nu puteti merge mai departe.
Scuzati-ma acum am vazut ca d-voastra i-ati actionat in judecata! Am inteles bine? In aceasta situatie, s-ar putea sa aibe interes sa nu faca opozitie si sa va puteti radia linistit societatea. Totul este sa nu le datorati d-voastra nimic.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
ContSters202274, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl dorel197775 dorel197775 Am un srl cu datorii la stat....gen forfetar si alte taxe....vreau sa dizolv firma....ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Societate comerciala puiux puiux Buna ziua, Cum pot sa inchid o societate comerciala cand sunt intr-un litigiu cu o societate de leasing,pecare am actionat-o in judecata pt o presupusa ... (vezi toată discuția)