avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate comerciala

Buna ziua,
Cum pot sa inchid o societate comerciala cand sunt intr-un litigiu cu o societate de leasing,pecare am actionat-o in judecata pt o presupusa factura de despagubire.Mentionez ca societatea mea nu mai are activitate si nici patrimoniu.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: puiux , utilizator 11:40, 29 Iunie 2011
In momentul de fata aveti vreo relatie contractuala cu respectiva societate de leasing?
Scriptic da.Dar nu mai detinem nici-un auto,si nici datorii fata de ei,mai putin acea presupusa fct.Am scris mai sus situatia noastra cu acea firma de leasing.
Va multumesc !
Pentru ce sustin ei ca v-au emis acea factura? Despre ce despagubire este vorba? In ce conditii ati terminat relatiile cu ei?
Sustin ca a fost facuta o verificare mecanica in care au fost trecute mai multe piese si manopera aferenta,piese ce noi deja le schimbasem si chiar am facut dovada in instanta.Curios este ca dupa sapte luni de zile au schimbat factura de despagubire cu motivul ca factura veche a fost o greseala in sistemul lor si ca pe acea veche au stornat-o,dar ei au prezentat-o doar la instanta.Orice reparatie efectuata de catre noi,ei nu o recunosc.Pe noi ne obliga sa recunoastem o "FACTURA PROFORMA",care o catalogheaza ca un "DEVIZ",pt ca asa au interpretat acea factura .Sub 'UMBRA"acestei facturi proforme,au vandut auto la jumatate de pret,din pretul pietei existente la vremea aceia.Mentionez ca auto avea in momentul predarii 33000km.Iar la un auto similar,numai taxa de inmatriculare era jumatate din pretul auto vandut de ei.
Va multumesc !
Am uitat sa va mai spun ca relatia noastra contractuala s-a terminat printr-un proces verbal de predare-primire,fara obiectiuni.Simpla obiectiune a fost "auto murdar la exterior"
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu o firma de leasing puiux puiux Am avut mai multe ctr de leasing,iar odata cu venirea crizei am inceput sa le cesionez,iar unul dintre ele le-am predat auto cu platile la zi.Dupa aproape un ... (vezi toată discuția)
Leasing puiux puiux Am avut mai multe leasinguri,iar o data cu intrarea in criza financiara am fost nevoit sa renunt la ele.unul din cotracte am renuntat in toamna anului 2009 ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto puiux puiux Buna ziua,va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns.Am un litigiu cu o firma de leasing,pt care mi-au cerut despagubire defectuoasa pt un auto predat in urma cu ... (vezi toată discuția)