Da! Singura conditie pentru acordarea tichetelor cadou este incadrarea pe baza de contract individual de munca. Tichetul valoric poate avea si rolul de a stimula salariatul, nu numai de a-l recompensa!
Am rugamintea sa continuati discutiile incepute folosind butonul "raspunde", nu butonul "editeaza". V-ati editat mesajul initial si nu se mai intelege nimic din discutie. Editati din nou mesajul initial si rescrieti prima intrebare, apoi apasati pe "raspunde" si continuati discutia.
Am avut contract de munca pe trei luni si sa incheiat pedata de 24 04 2011 fara prelungire. In firma sau dat tichete cadou de pasti iar eu nu ma primit Este normal sa nu primesc?
Somaj
mihal
buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara
salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Demisia in timp de concediu
[quot]vreau sa-mi dau demisia de la rnp sunt in concediu de odihna conform ccm pana la 22.11.2010,in tot acest timp am fost amenintat si santajat de un coleg ... (vezi toată discuția)
"editeaza"
Marioara Maftei
Credeti ca exista posibilitatea sa nu mai fie afisata editarea atat timp cat ea se face inainte de a posta altcineva in continuare?
Nu credeti ca asa ar fi ... (vezi toată discuția)