avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii "editeaza"
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

"editeaza"

Credeti ca exista posibilitatea sa nu mai fie afisata editarea atat timp cat ea se face inainte de a posta altcineva in continuare?
Nu credeti ca asa ar fi mai bine?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 04:11, 21 Octombrie 2009
Prin optiunea de editare se mai corecteaza si greselile de scriere care au reusit sa scape la prima citire, atunci cand mesajul se afla inca in spatiul de scriere.
Nu, nici eu nu cred c-ar fi bine. De fapt, butonul "editeaza" mie imi este foarte util, mai ales cand sunt foarte obosita dar ma incapatanez sa mai scriu ceva.

Gabriela Pintea
Cred ca nu m-am exprimat clar.
Mentiunea de editare sa nu fie AFISATA daca nu exista inca postare in continuare.
Adica :
1.daca editezi Inainte de a posta altcineva dupa tine sa nu apara in post textul de editare;
2.daca editezi mai tarziu si exista alte posturi dupa cel pe care-l editezi sa apara mentiunea scrisa "editat de...".
Ex.Acum am editat inainte de a posta cineva dupa mine si apare mentiunea in post.La aceasta mentiune scrisa de editare ma refer nu la posibilitatea de a edita. Am observat prin alte forumuri ca nu apare pana cand nu posteaza cineva dupa acesta si mi se pare mai bine.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
Marioara Maftei, utilizator
Acum am inteles (ceea ce n-ati spus, de fapt, in primul mesaj). Vreti sa apara mentiunea "ultima data editat de..." numai daca a postat cineva dupa dvs.

Am un coleg la Serviciul "Informatica", coleg care se ocupa din 2007 de programul de evidenta a litigiilor aflate pe rol. De cate ori il rog ceva, primele reactii sunt: "Asta nu se poate fara sa modific programul. Dar de ce doriti asta, doamna Pintea?". Si nu modifica nimic pana nu-l conving ca este util ceea ce-i cer. Asa ca imi permit sa va intreb si eu acelasi lucru: care ar fi utilitatea propunerii dvs.?

Gabriela Pintea
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1.Mi se pare suficient de neimportant faptul ca-ti editezi postul atat timp cat nu ai reactii din partea celorlalti la ceea ce ai scris, pentru ca aceasta actiune (editarea) sa fie mentionata.
2.Mentiuna fiind scrisa si cu litere ingrosate, esti tentat sa dai mai multa importanta acestui mesaj decat problemei aratata de textul postului, astfel importanta lor fiind inversata si deci cu cat mai putine, cu atat mai bine.
3.In marea majoritate a cazurilor, editarea se face inainte de a posta cineva si deci s-ar elimina multe mentiuni inutile...etc.
Dvs. care credeti ca este utilitatea mentiunilor de editare din posturile noastre din acest topic?
Marioara Maftei, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum/pot sterge propriul mesaj postat in forum g.draghici44 g.draghici44 cum sterg un mesaj sau intrebare postata de mine de pe forum (vezi toată discuția)
Pensie la cerere SoLoAlin SoLoAlin Buna Seara! Am si eu o rugaminte la adresa Dumneavoastra si as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema! Sunt nascut la data de ... (vezi toată discuția)