avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii "editeaza"
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

"editeaza"

Credeti ca exista posibilitatea sa nu mai fie afisata editarea atat timp cat ea se face inainte de a posta altcineva in continuare?
Nu credeti ca asa ar fi mai bine?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 04:11, 21 Octombrie 2009
Marioara Maftei a scris:

Cred ca nu m-am exprimat clar.
Mentiunea de editare sa nu fie AFISATA daca nu exista inca postare in continuare.
Adica :
1.daca editezi Inainte de a posta altcineva dupa tine sa nu apara in post textul de editare;

1. Din pdv programare e "mai mare daraua decat ocaua"
sau
2. In timp ce va editati prima varianta a postului, altcineva mai iute de mana va raspunde, dar la ceea ce ati scris initial, nu la ceea ce aveti de gand sa modificati. Ulterior dupa ce fiecare isi trimite ce avea de spus...se poate vedea ca v-ati editat postul in timp ce el va raspundea...si atunci poate va raspunde si el la varianta a doua.
vorba lui pakos, "nu pricep??" #-o

Mie mi se pare ok asa cum este in prezent.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Ioana Constantin, Contabil
@marioara:
Aveti posibilitatea sa "editati" din nou daca apare un raspuns surpriza.E mai simplu si mai util.Ramaneti:closedtopic:
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2009
nucu$, utilizator
Si mie mi se pare un efort nejustificat in mod real. Recunosc ca nu am inteles care este problema de fapt, ca sa ii cautam rezolvare.
mie mi s-a parut clar de la inceput ce a cerut doamna. Foarte bine ca ati avut curajul sa cereti ceva indiferent daca se doreste acest lucru sau nu=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum/pot sterge propriul mesaj postat in forum g.draghici44 g.draghici44 cum sterg un mesaj sau intrebare postata de mine de pe forum (vezi toată discuția)
Pensie la cerere SoLoAlin SoLoAlin Buna Seara! Am si eu o rugaminte la adresa Dumneavoastra si as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema! Sunt nascut la data de ... (vezi toată discuția)