avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii "editeaza"
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

"editeaza"

Credeti ca exista posibilitatea sa nu mai fie afisata editarea atat timp cat ea se face inainte de a posta altcineva in continuare?
Nu credeti ca asa ar fi mai bine?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 04:11, 21 Octombrie 2009
1. Asta presupune eliminarea butonului "editeaza" sau existenta a doua butoane "editat inainte de..." si "editat dupa...", eu stiu? :slap:
2. Doamna, eu nu sunt tentata sa citesc mentiunea "ultima data editat de...". Este drept ca o fac atunci cand observ neconcordante in fluxul care ar trebui sa fie logic al continutului mesajelor.
3. Eu editez de multe ori si a doua zi, deci ce este valabil in cazul dvs. nu este valabil in cazul altora (ce "noutate", nu-i asa?).

Dar utilitatea care-ar fi?

Gabriela Pintea
Gabriela Pintea a scris:

Acum am inteles (ceea ce n-ati spus, de fapt, in primul mesaj). Vreti sa apara mentiunea "ultima data editat de..." numai daca a postat cineva dupa dvs.
...

Nu numai la mine ci in toate cazurile.

Nu este vorba de eliminarea butonului "editeaza" , de doua butoane sau de ingradirea posibilitatii de editare ci de ce se intampla automat cand editezi.
La pct.2 ati scris : "...eu nu sunt tentata sa citesc mentiunea...Este drept ca o fac atunci cand observ neconcordante in fluxul care ar trebui sa fie logic al continutului mesajelor." - aratand astfel cat de neimportanta este mentiunea inainte de a posta altcineva, in esenta aceasta fiind cauza propunerii facute.
Referitor la pct.3 nu am afirmat ca nu s-ar face editari mai tarziu sau ca eu nu fac asa ceva si consider acest fapt singurul important sa fie consemnat intr-o mentiune.

mentiune = "ultima data editat de Marioara Maftei pe data de Vineri, 9 Octombrie 2009, 10,48"
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
Marioara Maftei, utilizator
Nu pricep #-o
Marioara Maftei a scris:

Nu este vorba de eliminarea butonului "editeaza" , de doua butoane sau de ingradirea posibilitatii de editare ci de ce se intampla automat cand editezi.

Doamna, eu recunosc, nu stiu "ce se intampla automat cand editezi", dar nu tine tocmai de program? Nu stiu ce presupune ceea ce propuneti dvs., in schimb stiu de ce cer ceva, atunci cand o fac.
Uitati pentru o secunda ca eu exist. Am intervenit astazi numai pentru ca nu ati explicat deloc care este utilitatea propunerii dvs.

Gabriela Pintea
Va rog sa uitati de acest topic si imi cer scuze ca v-am deranjat cu propunerea mea nefondata.:closedtopic:

Treceti, va rog, peste urmatoarea propozitie ca si cum nu ar fi scrisa intru-cat nu are nicio importanta:
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
Marioara Maftei, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum/pot sterge propriul mesaj postat in forum g.draghici44 g.draghici44 cum sterg un mesaj sau intrebare postata de mine de pe forum (vezi toată discuția)
Pensie la cerere SoLoAlin SoLoAlin Buna Seara! Am si eu o rugaminte la adresa Dumneavoastra si as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema! Sunt nascut la data de ... (vezi toată discuția)