Buna seara ,
Am si eu niste intrebari fara raspunsuri in legatura cu restituirea "Fondului de Rulment":
-de ceva timp am facut actele de vanzare-cumparare la un apartament de 3 camere,eu si sotia mea locuim la aceasta adresa de 2 ani ,inainte a locuit soacra mea cu socru meu de 20 de ani...
-socrii mei daca s-au mutat au cerut fondul de rulment sa se restitue care e in valoare de 560 ron, facandu-se cerere de retragere .
-presedintele asociatiei mi-a spus ca nu se poate restitui fondul de rulment pentru ca:(citat)"trebuie sa fie lasati banii acolo,ca nu se pot restitui",eu i-am spus daca nu se poate sa imi dea banii atunci macar sa imi platesc cota de intretinere pe luna aceasta in valoare de 317 ron si restul de banii sa se scada din cota de luna viitoare .
-problema este ca eu daca le cer sa imi restitui banii de la fondul de rulment sau sa mi se achite cotele de intretinere din fondul de rulment voi fi nevoit pe parcurs sa restitui in intregime tot fondul de rulment
-ideea este daca eu ma folosesc de banii de la fondul de rulment care mi ia lasat soacra mea va trebui sa acopar tot fondul care mi la restituit in maxim 1 luna de la afisarea cotei de intretinere?
-
Va multumesc frumos si astept cu nerabdare un raspuns
Daca socrii dv au un fond de rulment si nu l-au retras, acesta poate sa ramana la asociatie ca fiind al dumneavoastra, fara sa mai platiti alt fond de rulment. Acest lucru poate fi scris in contractul de vanzare-cumparare sau intocmiti o intelegere scrisa intre dv si socri pe care o depuneti si la asociatie. Astfel o sa ramaneti cu acesti bani in contul asociatiei si din ei se vor plati facturile in avans sau pana la achitarea lunara a cotelor aferente apartamentului dumneavoastra, conform listelor de plata.
Daca i se restituiau banii socrului dv, acum trebuia sa platiti dv acest fond de rulment la asociatie. Asa ca puteti sa platiti acesti bani direct socrilor si ramaneti cu fond la asociatie.
Fond de rulment
ireneirina
Buna ziua,
Am cumparat recent un apartament iar la asociatie mi s-a spus ca vechiul proprietar a cumulat 400 lei fond de rulment, bani ce ii poate recupera ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment
szimi84
BUna ziua am cumparat un apartament de la lichidator judiciar (firma in insolventa) iar folstul proprietar ma bate la cap ca sa ii dau banii pentru fondul de ... (vezi toată discuția)