avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... PROBEME INTR- O CLINICA/MATERNITATE PRIVATA !!!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

PROBEME INTR- O CLINICA/MATERNITATE PRIVATA !!!

Se spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, cam asa se pot descrie problemele pe care prietena mea le-a avut atunci cand a ales sa nasca intr-o clinica privata. Trecand peste faptul ca atitudinea personalului nu difera foarte mult de ceace gasesti intr-un spital de stat, faptele sunt urmatoarele: au uitat sa recolteze bebelusului o analiza (scumpa si importanta) au uitat sa dea lauzei medicamentele care ajuta la formarea lactatiei , au uitat sa dea parintilor CD-ul facut la nastere, dar aceste probleme sunt minore pe langa ce am descoperit vizionand CD-ul. Deci in acea inregistrare medicul este cu capul gol, asistenta are parul partial acoperit iar noul nascut este asezat pe coltul unei mese si efectiv imbrancit in momentul care aproape se rostogoleste dupa acea masa. Este normal sa se intample asa ceva? Si daca nu ce ar trebui sa facem avand in vedere ca toata povestea asta a costat o caciula de bani si nu a fost o fita, prietena mea a optat pentru o clinica privata deoarece este primul copil si au fost probleme cu aceata sarcina.
Cel mai recent răspuns: mixandra , utilizator 12:49, 28 Aprilie 2011
sesizati Ministerul Sanatatii
Multumesc... dar am serioase indoieli ca se va intampla ceva daca depune o plangere la Ministerul Sanatatii, poate ca ar fii mai bine sa incarce inregistrarea pe un site de socializare sau pe Youtube. Ce parere aveti despre asta? Este legal sau se trezeste data in judecata de clinica?
inregistrarea este a ta, ai platit pt ea si este facuta de ei, deci au fost de acord.
eu cred ca o poti pune pe internet impreuna cu numele persoanelor din inregistrare si numele clinici.
da si care un mail cu ea la ziare si pe la tv... astea de scandal in special si cauta alti parintii cu acesi problema ca si tine ca sa nu fi singurul nemultumit.
daca asa se lucreaza cu siguranta vei gasi.
Multumesc, am avut si eu in minte chestia asta dar mi-e frica sa nu se lase cu un proces desii am vb. cu cei de la directia de sanatate si mi-au spus sa facem o plangere in sensul acesta si sa aducem acel CD ca dovada, deci am tras concluzia ca nu prea este normal ce s-a intamplat in sala de nasteri. Din pacate nu m-am gandit sa caut si alti nemultumiti, o sa o fac acum. Multumesc.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru o perioada de ... biulian biulian Imprumut pe chitanta de mana cu 2 martori pentru 7 ani. Am ajutat un prieten, de fapt ajutor reciproc, el ajutandu-mi parintii in varsta cu anumite servicii, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu stomatolog de bucuresti, bani aruncati pe geam CosminaM8 CosminaM8 Buna ziua. Acum un an m-am prezentat la un anumit stomatolog 'celebru' in Bucuresti cu dorinta de a imi pune fatete, atat sus cat si jos. Avand foarte multa ... (vezi toată discuția)