avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de urbanism

Referitor la intrebarea precedenta vizavi de un teren scos din circuitul agricol.
Acest teren figureaza in zona verde V1a si am fost anuntat ca nu pot contsrui casa cu scopul de locuinta.Am inteles ca pentru acest lucru tb, scos un PUZ ce va scoate acel teren din zona verde.Cum se poate obtine si pe ce cai , acest PUZ? Tb date spagi sau tb sa astept ca timpul sa le rezolve pe toate9 (CATIVA ANI BUNI)?
Va rog sa ma invatati cum sa procedez.Sunt disperat, terenul a fost cumparat de curand si vechiul proprietar mi-a ascuns faptul ca terenul se afla in zona verde.

Lucian
Cel mai recent răspuns: ramonaH , utilizator 00:00, 24 August 2004
PUZ-ul se obtine de la Primarie, insa exista o dispozitie de primar din 2003 care prevede ca nu se mai poate schimba destinatia nici unui teren (dispoztia 1383/2003, dar mai verifica inca o data)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pug expirat / zona incadrare v1a ContSters499122 ContSters499122 Buna seara, Expun \'mica mea istorie\' in speranta ca poate imi dati o noua idee pentru solutionarea situatiei in care ma regasesc, si anume: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din circuitul agricol - ordonanta 34 din 2013 alecmirea alecmirea Detin un teren din aug 2007 cu destinatia faneata. In 2008 am obtinut PUZ construire pensiune dar inca nu a fost scos din circuitul agricol (din neglijenta). ... (vezi toată discuția)
probleme cu scoaterea din circuitul agricol al unui teren extravilan clau1858 clau1858 Buna seara As dori sa va intreb ce pot face daca am scos din circuitul agricol un teren situat in extravilan si in certificatul de urbanism este mentionat ... (vezi toată discuția)