avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Model de protocol de colaborare privind formarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Model de protocol de colaborare privind formarea profesionala si accesul la piata muncii a persoanelor cu handicap

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un model de protocol de colaborare incheiat intre AJOFM si DGASPC privind formarea profesionala si accesul la piata muncii a persoanelor cu handicap.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:50, 28 Aprilie 2011
Nu am vazut asa ceva dar daca exista trebuie sa le procurati de la institutiile amintite (AJOFM si DGASPC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cursurile gratuite, daca nu iau somaj? alina2385 alina2385 Buna ziua. Am o rugaminte la dumeanvoastra si sper sa ma puteti ajuta Sunt absolventa de studii superioare (master) la stat 2010. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de somaj? Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, nu am carte de munca, si nu am beneficiat de nici un banut de la statul roman (mi se pare corect) Nu am calificare,dar vreau sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cu legea 448/2006 mirela stanasila mirela stanasila Trebuie sa angajez o persoana care are un certificat de handicap eliberat cf Legii 448/2006? Ce trebuie sa fac? Multumesc! (vezi toată discuția)