avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din CCC1 in CCC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din CCC1 in CCC2

Am o salariata care a terminat ccc1 pe 15.04.2011 si a nascut pe 18.04.2011.
Dupa parerea mea cred ca trebuie sa fac decizie de incetare a suspendarii cim cu 15.04 si apoi ,dupa terminarea concediului post natal(42 zile)ii suspend din nou contractul pe 1 an sau 2 ani(cat doreste ea).Nu stiu daca ii mai completez adeverinta aceea pentru indemnizatie.Este corect asa ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:13, 9 Mai 2011
1. Nu are cum sa o ajute, ar trebui sa lucreze cateva luni ca sa i se poata mari indemnizatia pentru CCC.
2. Si apoi, salariul nu se mareste de cate ori si cum vrea salariatul ci depinde de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere al doilea copil RoxanaAB RoxanaAB Buna seara, As fi bucuroasa daca m-ati putea lamuri intr-un aspect, cu atatea schimbari de legislatie nu mai stiu unde sa ma uit. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Plata concediului postnatal ramqby ramqby Buna seara si La multi ani!! Va rog sa-mi spuneti cati bani voi lua fiind in concediu postnatal,daca in ultimele 12 luni venitul meu a fost de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil adriana007 adriana007 Buna Ziua, Sunt in CCC pana pe 18 iulie 2014 ( din iulie 2012 ), intre timp am ramas insarcinata si data probabila a nasterii va fi la inceputul lui octombrie. ... (vezi toată discuția)