avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii reangajare sau contract nou?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

reangajare sau contract nou?

O persoana se reangajeaza la firma care l-a disponibilizat.In revisal,se inregistreaza reangajare sau se inregistreaza ca si contract nou? I se intocmeste un nou contract,evident,as dori sa stiu doar inregistrarea corecta in revisal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 28 Aprilie 2011
Parerea mea este ca in revisal trebuie facut asa:la salariatul deja existent in baza de date dati adauga contract nou.
daca persoana se angajeaza dupa CIM a incetat din motive legale, se incheie si se inregistreaza un CIM nou. daca persoana este reangajata ca urmare a unei hotariri judecatoreste se considera ca CIM nu a incetat niciodata si se merge pe CIM vechi.
Eu as adauga contract nou.
office.carmen a scris:

O persoana se reangajeaza la firma care l-a disponibilizat.In revisal,se inregistreaza reangajare sau se inregistreaza ca si contract nou? I se intocmeste un nou contract,evident,as dori sa stiu doar inregistrarea corecta in revisal.

Corect este incheierea, inregistrarea si transmiterea prin REVISAL a unui c.i.m. nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare birta birta un salariat sa lichidat cf art 55 b la data de 15.06.2011 si angajatorul doreste sa-l reangajeze . se intocmeste un nou CCI? (vezi toată discuția)
Incetare si incheiere cim in aceeasi zi elam elam Buna ziua! Am urmatoarea problema: - un cim expira pe data de 06.02.2014 si trebuie incetat deoarece nu mai poate fi prelungit( este al 2 lea cim ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)