avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua,
am doua credite la doua banci diferite...in acelasi timp sunt inregistrat si in biroul de credit...intrebare:am vreo sansa sa fac un nou imprumut sa unesc aceste credite si sa merg mai departe cu o singura rata?
va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: udangiu , utilizator 00:04, 30 Aprilie 2011
O sansa aveti, numai daca o ruda apropiata a dvstra este directorul unei banci private. In caz contrar, chiar daca veniti cu ipoteca pe un imobil, nu aveti nicio sansa la refinantare, decat dupa ce nu mai figurati in biroul de credite. Va furnizez aceasta informatie din experienta proprie, dupa ce am incercat cam la toate bancile de stat si private, existente in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit np cu ipoteca margareta_71 margareta_71 Buna ziua, Am 2 credite de nevoi personale cu ipoteca la aceeasi banca. Sunt credite separate , cu ipoteci separate. Am solicitat scrisoare de refinantare a ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)