avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... infiintare asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

infiintare asociatie proprietari

Este posibila infiintarea unei asociatii de proprietari in cadrul unui complex rezidential de vile, daca nu exista parti comune specificate in actele de proprietate?
Drumul de acces este in proprietatea dezvoltatorului imobiliar, iar pe contractul de vanzare se da dreptul la acces cumparatorului si mostenitorilor lui etc. Totusi exista un put comun.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:24, 28 Aprilie 2011
Vedeti daca va este de folos Legea nr.310 / 06.10.2009
Cred ca este posibil sa va organizati intr-o asociatie de proprietari dar analizati bine cu vecinii dumneavoastra daca este necesara aceasta.
Apoi daca ajungeti la concluzia ca trebuie, ca este necesar, incercati si studiati documentatia prezentata aici pe forum, legea 230/2007 si HG 1588/2007.
Puteti sa intocmiti singuri intreaga documentatie, daca aveti intre dv vecini cu oarece pregatire si, fara sa va coste nimic, depuneti documentatia la judecatorul delegat: acord asociere, statut, tabele cu semnaturile proprietarilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire asociatie proprietari - complex rezidential Razvan0902 Razvan0902 Buna seara, Locuiesc intr-un bloc dintr-un cartier rezidential din Bucuresti finalizat anul trecut dar care pana in prezent nu are constituita asociatia de ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie proprietari alcibiade alcibiade In blocul unde imi locuiesc parintii se doreste infiintarea unei asociatii de proprietari. Am gasit urmatorul link privind etapele constituirii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Activitate social culturala in bloc de locuinte zerox zerox In blocul in care locuiesc exista de ceva timp un ONG care isi desfasoara activitatea la ultimul etaj al blocului. Printre activitatile pe care vor sa le ... (vezi toată discuția)