avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investirea cu formula definitiva si executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investirea cu formula definitiva si executorie

Va salut, cu stima.
Am o sentinta de la judecatorie. Aceasta a fost recurata, Recursul a fost respis.
Pentru a o investi cu formula definitiva si executorie, in Arges, trebuie sa: mergi la instanta de recurs si sa legalizezi Decizia.
Cu decizia legalizata ( dureaza trei zile la tribunal). Cu decizia legalizata, mergi la instanta de fond (judecatorie) unde faci cerere de legalizare si investire cu formula executorie. Se formeza un dosar care se judeca in sedinta publica-cu redactare motivarii cu tot, dureaza cam o luna.
Intrebare: Cum se procedeaza in Olt?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:40, 28 Aprilie 2011
dosarul va pleca de la tribunal la judecatorie ca instanta de fond. acolo veti face cerere pt legalizarea hotararii judecatoresti si investirea acesteia cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca irevocabila ContSters158160 ContSters158160 Astazi am incheiat sirul celor 8 luni de cand ma judec cu fostul angajator pt salarii compensatorii.Si am castigat si recursul!!=D>Acum ce trebuie sa fac? Sa ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie Irina S. Irina S. Am o sentinta civila prin care instanta a acordat o suma de bani reclamantului drept despagubiri ptr. lipsa de folosinta. Am si decizia irev. prin care ... (vezi toată discuția)