avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada de circulatie provizorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada de circulatie provizorie

in cazul in care ti se retine permisul de conducere in procesul verbal se mentioneaza daca se elibereaza o dovada de circulatie pt 15 zile? aceasta dovada iti vine acasa sau trebuie sa te duci la politie si pe baza procesului verbal o ridici?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 15:37, 28 Aprilie 2011
Conform prevederilor legale (OUG 195/2002 republicata si Regulamentul de aplicare din 2 oct.2006 al aceleeasi OUG 195), odata cu luarea masurii contraventionale complementare a suspendarii permisului de conducere se elibereaza si dovada corespunzatoare (cu sau fara drept de circulatie,, in fct. de contraventia principala care a determinat masura complementara).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere LauraDorel LauraDorel Am contestat un proces verbal in instanta, proces verbal prin care, pentru contraventia prevazuta de art 41, alin 1 din OUG 195/2002 (vehiculele trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal incomplet taticu100 taticu100 Buna ziua! Intr-un PV de contraventie (circulatie) agentul scrie: 1) - faptele sunt prevazute de art.101/3/a din OUG195/2002 ( art.care prevede ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal Vladu79 Vladu79 Buna ziua, am avut un apel pentru anularea procesului verbal prin care mi a fost suspendat permisul de conducere. Nu inteleg daca trebuie sa predau permisul ... (vezi toată discuția)