In cazul unei cereri de majorare a cuantumului pensiei de intretinere datorate in urma unui accident auto, care este suma maxima ce se poate obtine, in conditiile in care debitorul are un venit lunar din agricultura de 60 de lei?
va imaginati si dvs ca sansele sa fie admisa cererea de majorare sunt minime avand in vedere venitul extrem de mic al persoanei care e obligata la plata acestei pensii.
Cand s-a pronuntat instanta, mai sunteti in termenul cailor de atac?
Regula era:
Firma de asigurari unde a fost incheiata asigurarea RCA pentru masina IMPLICATA IN ACCIDENT , potrivit legii nr.136/1995 si a ordinului CSA in aplicarea art.53 din legea amintita, suporta, toate cheltuielile de spitalizare, medicatie, ingrijiri, etc. ( daune materiale) precum si daunele morale pretinse de virctime si admise de instanta.
Nu stim ce s-a cerut ,iar acum e o incercare fara succes, dat fiind venitul....
Accident auto
super1
de curand am avut un accident auto grav (cu vatamare corporala grava).care sunt primi pasi care trebuiesc urmate(precizez ca dupa primele cercetari a-si fi ... (vezi toată discuția)
Polita rca
ContSters83761
Buna ziua.Am si eu o nelamurire privind polita rca,In cazul producerii unui accident de circ cu vatamare corp. care necesita pt. ingrijiri peste 15 zile,prin ... (vezi toată discuția)